In verbinding @ Vlieland

Een paradijs op aarde: fantasie of werkelijkheid?

Vlieland

Vlieland is voor mij wel het paradijs en favoriete waddeneiland. Het pure eilandgevoel dat ik daar ervaar, gun ik ook anderen. De ruimte, de verstilling en de zee van tijd. Bevrijd van de mening en de blik van anderen. Ik doe er vooral de dingen die ik echt leuk vindt. Even vertragen. De tred van het leven iets geremd. Zoveel meer zien, zoveel meer ruiken en zoveel meer horen.

Jaarlijks organiseer ik op mijn favoriete eiland een soort retraite waar deelnemers natuurlijk paardencoaching kunnen ervaren en ook andere activiteiten in en met de natuur zoals bosbaden en reflectiewandelingen. 

Tijdens je verblijf sta je even los van alle verplichtingen zoals jengelende kinderen en collega’s met vragen. We nemen letterlijk even afstand van het alledaagse en geven onszelf de kans om nieuwe ervaringen op te doen. Dit doen we door onder andere te gaan wandelen in de natuur. Daarnaast is er ook ruimte voor spontane en creatieve ideeën en kun je je zintuigen prikkelen door alles op het eiland bewust te zien, voelen, ruiken, horen en proeven. Met onze voeten in het zand snuiven we de geur op van de zee en het bos en bestuderen we de nerven van een blad aan een oude boom.

Wat kan je verwachten?

  • Je verblijft in een prachtige ruime vakantiewoning op 200 meter van het strand en op 5 minuten lopen van het bos, dorp en de haven. Je kunt kiezen uit een eigen kamer of de kamer delen met iemand waarmee je boekt. 
  • De bagage wordt gratis voor je vervoerd van de haven in Harlingen naar het huis op Vlieland en v.v. 
  • Alle maaltijden zijn inclusief en van goede kwaliteit. Deze worden ter plekke voor ons gekookt. Alle dranken zoals koffie/thee/water zijn inclusief.
  • We bieden verschillende creatieve en verrassende ervaringsoefeningen aan. En laten ons inspireren door onze zintuigen. Wanneer je een bepaalde oefening – om welke reden dan ook – niet kan of wilt doen dan is dit natuurlijk helemaal OK. 
  • De groep zal uit maximaal 10 deelnemers bestaan om de kracht van de aandacht en de rust te kunnen garanderen.

Bel of mail voor informatie of het volledige programma

in verbinding @ vlieland

Duur

datum volgt

kosten

€ ---,— per persoon

Exclusief

Vervoer van/naar Harlingen en de bootticket naar Vlieland