Teams

Werkplezier maken we samen.

Teambuilding met paarden

Teambuilding of teamontwikkeling met paarden is een belevenis en avontuur voor alle deelnemers en bijzonder geschikt als inspirerend bedrijfsuitje.Het leren van paarden is een prachtige invulling van een personeels- of studiedag en is hoogstwaarschijnlijk anders dan je gewend bent. Door met elkaar deze activiteit te doen in de nabijheid van de paarden ontstaat er een andere kijk op samenwerking, onderlinge rolverdelingen en communicatie binnen het team.Het resultaat van een teambuilding dag?

Een effectievere samenwerking, meer energie en natuurlijk werkplezier. Samen werken we toe naar een stabiel en sterk team, waarin de toegevoegde waarde van elk teamlid voor iedereen duidelijk is. Ieder team heeft baat bij duidelijke communicatie, een helder doel, creativiteit, betrokkenheid, verbinding, een juiste en heldere rolverdeling en bovenal vertrouwen in elkaar.

Dit zijn ook de kenmerken van een kudde paarden. Wanneer één van de elementen niet goed werkt of geheel afwezig is, zal een paard dit merken en aangeven.

Hoe ga jij dan om met de reactie van het paard? En, met de reactie van je teamgenoten? We gaan de onbewust ingesleten gedragspatronen ervaren, bekijken en bestuderen en daarna kunnen we experimenteren met nieuwe ongekende oplossingen.

Bij grotere groepen (> 4 personen) werk ik samen met een collega paardencoach. Ik maak graag een passende offerte. 

Tarieven zijn afhankelijk van:
de gekozen locatie, het aantal deelnemers en de duur van de sessie.
Een goed verzorgde lunch of gezellige borrel behoort zeker tot de mogelijkheden.

Samenspel in de natuur

Ga eens mee met mij in een kleine groep (collega’s, vrienden, familie ) weg uit je normale werk- of leefomgeving. Het samenspel in de natuur is geschikt voor iedereen die de natuur  op een andere manier wil ervaren. Of het samenzijn met andere mensen op een andere manier inhoud wil geven. Het samen spelen is niet alleen voor kinderen. Ook wij volwassenen willen soms even van de gebaande paden af en de aandacht richten op wat je NU ziet, hoort, ruikt en voelt. We verlagen ons tempo en dompelen onszelf volledig onder in de geuren en kleuren van de natuur. Onderweg krijgt ieder verschillende ontspannende, creatieve en inspirerende oefeningen aangeboden. Merk hoe je gaandeweg, ook binnen een groep, meer rust ervaart in je hoofd en ruimte in je lijf. Het brengt hernieuwde energie, creativiteit en inspiratie. Wil je dit nu ook eens ervaren met jouw groep of team? Neem contact op en samen sparren we over de wensen en aan de hand hiervan creëer ik een inspirerende sessie in de natuur.

Tarieven zijn afhankelijk van:
de gekozen locatie, het aantal deelnemers en de duur van de sessie.
Een goed verzorgde lunch of gezellige borrel behoort zeker tot de mogelijkheden.